Texas Hold’emissa Texasissa, Texasissa syntynyt korttipeli, joka tunnetaan nimellä Texas Hold’em vuonna 1900, mutta sai suuren räjähdyksen saapumisestään Las Vegasiin luvulta. Texas Hold’emin pokeripeli on laajalti tunnustettu pokerin yleisimmäksi versioksi. Kuten muillakin pokerimuodoilla, Texas Hold’em Pokerin tavoite on saavuttaa parhaan mahdollinen 5 kortin yhdistelmä käden arvojen mukaan. Texas Hold’emin kädet ovat korkeimmista alhaisimpiin: Royal Flush, Royal Flush, Poker, Full House, Flush, Straight, Trio, Double Couple, Family ja High Card.

Texas Hold’em -taulukossa on 2 – 10 pelaajaa. Ennen kuin aloitat pelin, sinun on voitettava “jälleenmyyjän” asema pelaajien kesken korkeimpaan korttiin. Pienet blindit ja isot blindit (isot blindit) vastaavasti “jälleenmyyjän” vasemmalla puolella. Jakaja on pelaaja, joka käsittelee kortit. Tämä soittimen käänne tunnetaan nappeina, niin kutsuttuina, koska tämä paikka on merkitty taulukkoon, jossa on “jälleenmyyjä”, jonka muoto muistuttaa painiketta. Oletetaan, että “jälleenmyyjän” asema on paras mahdollinen pelaaja-asema, koska “jälleenmyyjä” on aina viimeinen puhe, paitsi ennen floppia kierrättäen se on iso sokea.

Kaihtimet, pienet blindit ja isot blindit ovat kaksi pakollista minimipanos jokaisella kädellä. Näiden kaihtimien tarkoituksena on, että veneellä on edes näkemättä kirjaimia, niin että jokaisella kädellä on aina taattu voittaja minimi jättipotti. Kaikkien pelaajien on puolestaan ??lähetettävä blindit kerran jokaisen kierroksen jälkeen. Pieni blindi on yksi kahdesta pakollisesta vedosta pokeripelissä. Pieni blindi vastaa puolet suuresta blindista. Asennossa pelaaja, joka sijoittaa pienet blindit, puhuu toiseksi viimeisellä kierroksella ennen floppia, mutta ensimmäisenä muissa kierroksissa pitäisi osallistua käsiin. Termiä käytetään vaihtokelpoisesti pienenä sokeana soittamaan veto ja soitin.

Ison blindin on pakko panostaa toista pokeria. Se vastaa kahdesti pieniä sokeita, ja tällä kertaa edustaa minimipanos. Et voi lyödä vetoa Mikä tahansa tapaus on pienempi kuin ison blindin määrä. Ison blindin sijoittaja on viimeinen, joka puhuu preflop-kierroksella, mutta ensimmäinen seuraavissa panostuskierroksissa. Big blind-termiä käytetään vaihtokelpoisesti kuvaamaan vetoa ja pelaajaa.

Pokerin Texas Hold’emissa pelaaminen alkaa ennen kuin kortteja käsitellään. Sinun on asetettava vedot “blindiksi”, eli pienten blindien ja isojen blindien pelaajien on lähetettävä suuri pieni blind blind ennen korttien suorittamista. käsitelty. Ison blindin on minimipanos, jonka on vähintään vastattava pelaajia, jotka haluavat päästä käsiin. Joten pieni sokea pelaaja, joka istuu “jälleenmyyjän” vasemmalle puolelle. Pieni blindi on puolet isosta sokeasta. Ja tulee ison blindin pelaaja pienen blindin vasemmalle puolelle.